Ett unikt servicekoncept

Ett unikt servicekoncept

R2B Logo Frankeringsmaskin
Vi arbetar alltid på att hitta lösningar för att underlätta för våra kunder. R2B (Return to Base) är ett helt unikt servicekoncept inom frankeringsbranschen. R2B är vårat serviceavtal för vår nya frankeringsmodell PostBase.

Tack vare PostBase uppbyggnad så kan vi byta ut er frankeringsmaskin om något skulle hända med den. Vi har effektiviserat våra flöden så att vi kan skicka iväg utbytesmaskinen samma dag så länge en felanmälan kommer inte till oss före klockan 14.00 (gäller vardagar).

Divider

Så här går det till:

1. Om du får problem med din PostBase frankeringsmaskin så ringer du till vår telefonsupport på tel: 010-484 3000.

R2B Serviceavtal Frankeringsmaskin

2. Om vår telefonsupport inte kan lösa problemet via telefon så kommer de att skicka en order till vår serviceavdelning som tar fram en utbytesmaskin till er. Denna skickas från oss samma dag om er felanmälan kommer in före kl 14.00.

R2B Serviceavtal Frankeringsmaskin

3. När maskinen levereras till er så tar ni ur säkerhetsmodulen ur er befintliga frankeringsmaskin och sätter in den i den nya utbytesmaskinen. När ni sedan startar upp er nya maskin så kopplar den upp sig mot våra servrar och laddar ner er specifika maskinkonfiguration så att den nya maskinen är identisk med er tidigare maskin.

R2B Serviceavtal Frankeringsmaskin

4. Till sist skickar ni tillbaka er tidigare maskin till oss. Smart, eller hur?

R2B Serviceavtal Frankeringsmaskin

Divider

Ni kan även titta på nedanstående video som beskriver hela processen steg för steg.

By | 2016-10-26T15:47:30+00:00 februari 13th, 2015|Blogg, Frankeringsmaskiner, PostBase, PostBase Service, R2B Serviceavtal|0 Comments

Leave A Comment