/, Frankeringsmaskiner, PostBase/Marknadens modernaste frankeringsmaskin

Marknadens modernaste frankeringsmaskin

Det blir ofta lite konstigt när man ska marknadsföra en frankeringsmaskin. De flesta maskiner har ganska exakt samma funktioner och i slutändan är det huvudsakligen en uppgift som du förväntar dig att maskinen ska utföra: frankera brev och paket.PostBase Frankeringsmaskin Färger

Vi förstår såklart att frankeringsmaskinen inte är den sexigaste produkten på kontoret. Oftast skänker man den inte en tanke förutom under de 2-3 minuter som man använder den för att få iväg sin dagliga post.

Av denna anledning så känner man sig som frankeringsleverantör nästan lite löjlig när man själv blir exalterad över en frankeringsmaskins funktioner och vad som händer på frankeringsmarknaden. Och låt oss vara ärliga, vi kommer troligen aldrig att se Ernst Kirchsteiger styla om en frankeringsmaskin på TV4.

Trots detta så kan vi inte hjälpa att tycka att vår senaste modell PostBase är något alldeles speciellt. Marknadens modernaste frankeringsmaskin har WiFi, ett patenterat matningssystem vilket gör den mycket tystgående, 4,3-tums pekskärm i färg, den är anpassningsbar efter era behov och kommer även i fem olika färger: Svart, Silver, Blå, Röd och Guld.

Men hur mycket funktioner vi än lägger till och hur driftsäker, väldesignad, snabb och funktionsfylld maskinen än är så finns det egentligen ett tillfälle när frankeringsmaskinen verkligen är den viktigaste maskinen på kontoret: När den inte fungerar som den ska.

Bra service är något som vi på Francotyp-Postalia sätter stort värde på och för frankeringsmaskinen PostBase har vi tagit fram ett helt unikt koncept som ska båda underlätta och snabba på alla serviceärenden gällande PostBase. Vi kallar detta servicekoncept R2B (Return to Base) och är ett serviceavtal som knyts till frankeringsmaskinen. Själva konceptet är enkelt:

 

”Om du har ett tekniskt problem med din frankeringsmaskin som vår mycket duktiga support inte kan lösa via telefon, så skickar vi en likvärdig utbytesmaskin samma dag (förutsatt att er felanmälan kommit in före klockan 14.00).”

 

Detta innebär att PostBase är en mycket speciell och unik maskin även utanför sina egna funktioner och egenskaper.

Om vi nu även ska presentera PostBase lite så kommer här en sammanfattning som visar varför PostBase (med eller utan R2B), är en på marknaden oslagbar frankeringsmaskin.

Tekniska fördelar:
  • Kan kopplas upp via WiFi (för att b.la ladda ner pengar)
  • Patenterat matningssystem med borstar (gör den mycket tystgående)
  • 4.3-tum pekskärm i färg (endast en fysisk knapp finns på maskinen)
  • Enkel att utöka med fler funktioner som t.ex: antal snabbval, mängden kostnadsställen och vågkapacitet
Andra fördelar:
  • Snygg design (vinnare av RedDot Design Award)
  • R2B serviceavtal (se video längre ner)
  • Hög driftsäkerhet
  • Intuitiv och lättanvänd

Nu när vi har berättat lite om själva maskinen så kan du nedan se en mer visuell beskrivningen av serviceavtalet R2B:

 

By | 2016-10-26T15:47:30+00:00 januari 29th, 2015|Blogg, Frankeringsmaskiner, PostBase|0 Comments

Leave A Comment