/, Frankeringsmaskiner, PostBase, PostBase Service, Servicebloggen/Servicebloggen: Hur du skriver ut etiketter på din PostBase frankeringsmaskin

Hur du skriver ut etiketter på din PostBase frankeringsmaskin

För större paket och tjockare brev som inte går att köra igenom din frankeringsmaskin så är etiketter ett utmärkt alternativ. Samtliga modeller av PostBase kommer med en etikettmatare. Detta eftersom vi har förstått att din brevmängd inte nödvändigtvis hänger ihop med storleken på dina försändelser och därför vill vi underlätta hanteringen av denna typ av post.

PostBase ger dig möjligheten att skriva ut en bestämd mängd etiketter eller låta etiketter skrivas ut tills dess att dessa är slut, beroende på din preferens.

Det finns många enskilda firmor som säljer sina produkter i en webshop och sedan skickar sina paket själva. I dessa fall är en PostBase Qi3 perfekt för enkel och snabb posthantering.

Följ nedanstående guide eller spela upp videon längst ner för att se hur du ska göra.

Divider

Hur du gör:

Steg 1

Tryck på knappen för etikettmatare. Du hittar den i den nedre raden av ikoner på hemskärmen.

Frankeringsmaskin PostBase Etiketter 1

Steg 2

Tryck på knappen över texten ”Mängdfrankering”, skriv sedan in det antal etiketter som du vill skriva ut. Om du väljer oändlighetstecknet ”∞” så skrivs etiketter ut tills dess att etikettmataren är tom.

Frankeringsmaskin PostBase Etiketter 3

Steg 3

Tryck på ”Spara” och tryck sedan på ”Start”.

Frankeringsmaskin PostBase Etiketter 2

Bra jobbat! Så enkelt är det att skriva ut etiketter på din PostBase frankeringsmaskin. Vill du se en video så titta nedan!

Divider

Se videoinstruktion nedan

Leave A Comment