/, Frankeringsmaskiner, MyMail, MyMail Service, Servicebloggen/Servicebloggen: Hur du ställer in SMS-text på din MyMail frankeringsmaskin

Hur du ställer in SMS-text på din MyMail frankeringsmaskin

Ett av de mest underskattade sätten att kommunicera på (tycker vi) är genom kuvertbudskap. Helt enkelt att ditt företag har ett erbjudande eller annan information tryckt på de brev ni skickar ut till era kunder. Detta är vanligtvis inget som man applicerar då det kostar en hel del att specialtrycka kuvert för ett specifikt meddelande. Det kan även vara lite krångligt rent administrativt. Därför är vi glada att kunna visa hur du ställer in SMS-text på din MyMail frankeringsmaskin för att få ett tryck till vänster om själva frankeringsklichén på era brev!

Har ni utförsäljning av ett lager? Specialpris under en specifik period? Eller vill ni informera om ett kommande evenemang?

Med hjälp av SMS-text kan ni kommunicera precis vilket budskap ni vill, på exakt så många kuvert som ni behöver. Utan extra kostnad!

För de kunder som inte vill ha en egen logotyp (reklamkliché) på sina kuvert så kan ni använda SMS-text för att skriva in ert företagsnamn och adress.

Hur du ställer in SMS-text på din MyMail frankeringsmaskin

Följ nedanstående guide eller släng ett getöga på videon längst ner i inlägget för att lära dig hur du ska gå till väga:

Divider

Hur du gör:

Steg 1

Navigera med hjälp av de svarta navigeringspilarna och E-knappen till Meny > Valj logo > Text A

Steg 2

Ta bort den aktuella SMS-texten med hjälp av C-knappen

Steg 3

Skriv in ert budskap genom att använda siffertangenterna. Ni kan även göra stora och små bokstäver genom att skifta mellan gemener och versaler med knappen under siffran 7. Den har en pil och en punkt på sig.

Steg 4

Bekräfta den nya texten med E-knappen så kommer texten direkt att väljas och komma med på ert nästa tryck.

Om ni vill inaktivera SMS-texten så går ni till Meny > Valj logo > Ingen logo och bekräftar med E-knappen.

Divider

Se videon nedan för en visuell guide till inställning av  SMS-texter

By | 2016-10-26T15:47:30+00:00 februari 6th, 2015|Blogg, Frankeringsmaskiner, MyMail, MyMail Service, Servicebloggen|0 Comments

Leave A Comment