/, Frankeringsmaskiner, Optimail 30, Optimail 30 Service, Servicebloggen/Servicebloggen: Hur ställer man in ett produktval på en Optimail 30 frankeringsmaskin?

Hur du ställer in ett produktval på din Optimail 30

Optimail 30 Frankeringsmaskin

Även om våra frankeringsmaskiner är mycket intuitiva och lättanvända så är det alltid bra att kunna ha en referens att gå till för att veta hur man ska göra en viss inställning. Det är därför vi tar fram videos som visar hur du gör de vanligaste inställningarna på våra frankeringsmaskiner.

I just detta blogginlägg så hanterar vi frågan:

Hur ställer man in ett produktval på en Optimail 30 frankeringsmaskin?

Ett exempel på ett produktval är ”Inrikes Ekonomibrev”.

Steg:

1. Tryck på knappen till höger om texten ”PRO”.
2. Välj destination (Inrikes, Europa osv..) genom att tryck på knappen till höger om det destinationsval dit du vill skicka ditt brev.
3. Välj försändelsetyp på samma sätt som destination.
4. Om du vill kan du nu avsluta inställningen genom att tryck på knappen ”Back”
5. Skulle det vara så att du vill lägga på en tilläggstjänst så tryck på knappen bredvid Tilläggstjänst och gör det val, följt av Back.

Bra jobbat!

För er som undrar vilka priser som gäller för frankering så rekommenderar vi att ni går till Portotabell.nu och laddar hem de portotabeller du vill jämföra. Du kan även se en snabböversikt på förstasidan.

By | 2016-10-26T15:47:32+00:00 september 23rd, 2014|Blogg, Frankeringsmaskiner, Optimail 30, Optimail 30 Service, Servicebloggen|0 Comments

Leave A Comment