Vad är fördelarna med att ha en frankeringsmaskin?

/, Frankeringsmaskiner, Kommunikation/Vad är fördelarna med att ha en frankeringsmaskin?

Optimail 30 FrankeringsmaskinDen dagliga posthantering är något man gärna vill lägga så liten tid som möjligt vid. Det ska helt enkelt bara fungera!

Därför är det viktigt att man har rätt utrustning för att posthanteringen ska flyta på så bra som möjligt. Det är här franeringsmaskinen kommer in.

Okej, så vi har insett att det finns något som heter frankeringsmaskin och att det är ett alternativ till frimärken och porto betalt. Nu är frågan:

Vad är fördelarna med att ha en frankeringsmaskin?

Att ha en frankeringsmaskin kommer med ett flertal fördelar som gör att det lönar sig även om ditt företag endast har en mindre mängd brev per dag.

1. Du sparar tid

Många gånger är priset det första man tänker på och tittar endast på hur stor rabatten från Posten blir om man skaffar en frankeringsmaskin. Men om du tänker på den tid som spenderas på ditt
företag med att gå till ett postombud och köpa frimärken, läsa i portotabeller för att få fram rätt pris och sist men inte minst att faktiskt sätta på frimärken på breven så kan man dra slutsatsen att en frankeringsmaskin verkligen sparar in tid för er. Tid som kan användas till viktigare saker.

2. Du slipper oroa dig för straffavgifter

Det händer väldigt ofta att företag får straffavgifter från Posten eftersom de har satt på för lite porto på brevet eller paketet som de ska skicka. Detta slipper du med en frankeringsmaskin då den inbyggda vågen tar emot vikten av din försändelse och med hjälp av en digital portotabell räknar frankeringsmaskinen snabbt ut vad du ska betala för din försändelse.

3. Det ser proffsigare ut

Att få en faktura i ett kuvert med ett frimärke är nog gulligt om det är Agdas Bageri som skickar ut brevet. Men om du är ett företag som säljer till andra företag eller dyrare produkter så vill du gärna tas på allvar och verka professionell. Med en frankeringsmaskin får du ett snyggt frankeringstryck och kan även lägga in din egna logotyp eller en annan bild som du tycker representerar ditt företag, varför inte annonsera lite på varje kuvert?

4. Du sparar pengar

Detta är troligen den fördel som de flesta tittar på i första hand. Ja det stämmer att frankeringskunder får en speciellt rabatt från Posten på varje brev som skickas. Du kan spara upp till 25% på dina portokostnader med en frankeringsmaskin.

By | 2016-10-26T15:47:32+00:00 september 9th, 2014|Blogg, Frankeringsmaskiner, Kommunikation|0 Comments

Leave A Comment