Communicate by Francotyp

Francotyp är sedan länge kända för att distribuera information och meddelanden i pappersform. Med Communicate by Francotyp öppnas en helt ny värld av möjligheter att skicka och ta emot information enklare än att skicka ett vanligt brev.

Med Communicate by Francotyp kan dina kunder få sina fakturor, bilagor och andra dokument i det format de själv önskar. Oavsett om din kund vill ta emot information via e-post, nedladdningsbar PDF eller fysisk post (med mera*) så ser systemet till att kundens önskemål uppfylls.

* även e-faktura, internetbank & kivra

Vi är vana att hantera alla möjliga dokument såsom kundbrev, fakturor, lönespecifikationer, orderbekräftelser, hyresavier, plocklistor mm

Jag vill veta mer!

Fördelar:

  • Mindre tidskrävande

  • Lägre kostnader

  • Högre kundnöjdhet

  • Mindre manuellt arbete

Läs mer om de olika tjänsterna:

Med Francotyp PDF via e-post sänder vi de dokument som skall distribueras via en e-postadress. Vår trafikkontroll informerar om e-posten inte kommer fram till mottagaren.

Med Francotyp Internetbank hjälper vi kunder att skicka sina fakturor till privatkunder rätt in i deras internetbank oavsett vilken bank de använder.

Med Francotyp säker e-brevåda hjälper vi kunder med att distribuera lönespecifikationer till anställda, brev och fakturor till privatpersoner via en säker brevlåda med bank id inloggning

Med Francotyp SMS kan du enkelt avisera om läkarbesök, varor som kommit eller påminna om kampanjer eller andra aktiviteter.

Med Francotyp e-faktura når du alla dina kunder och leverantörer via en enda koppling. Glöm traditionella tidskrävande och dyra kopplingar med varje affärspartner och använd istället Open networks värld av operatörer som kan skicka vidare din faktura till din affärspart, utan att du skall behöva tänka på hur de vill ta emot den. Det spelar ingen roll vem din samarbetspartner arbetar med – vi löser det

Med Francotyp tolkning kan dina leverantörer skicka fakturor i pappersform, pdf via e-post eller som e-faktura. Vi sprättar breven, tar hand om e-posten, tolkar dem och skickar bild och tolkad data vidare in till ditt affärs- eller leverantörsfakturasystem.