Karriär

Vill du arbeta på ett expansivt företag med fantastiska kollegor?
Vi har ett personligt intresse av att se våra medarbetare lyckas!

Francotyp är företaget för dig som vill se fram emot måndagar, och slippa ha söndagsångest.
Våra medarbetare är vår mest uppskattade och värdefulla resurs och tillsammans bygger vi Francotyps framgång och levererar service och produkter i världsklass. Vi arbetar efter våra värdeord Innovation, Lojalitet och Engagemang!

Vi är tacksamma över att ha Sveriges absolut bästa kunder!
Vi strävar alltid efter att erbjuda produkter och tjänster av bästa kvalitet, med senaste designen till ett bra pris. Det är vårt ansvar att se till att just Ditt företag har den bästa möjliga lösningen!

– Vill du bli en av vårt härliga team? Skicka din ansökan redan idag!

Just nu har vi följande lediga tjänster:

När alla andra söker säljare, så söker vi Stjärnor till vår Francotyp-himmel.
Vi har nya platser att fylla med New Business Managers.

Eftersom vi arbetar för en jämn ålders- och könsfördelning ser vi gärna både kvinnliga och manliga sökande till dessa tjänster!!!

Är du en tävlingsmänniska och samtidigt relationsskapande, med lite humör? Har du jobbat inom ett serviceyrke tidigare? Då är det kanske dig vi söker…

Francotyp är ett modernt kommunikationsföretag med en unik företagskultur. Våra medarbetare är vår största och bästa resurs och anledningen till att vi går med vinst när andra leverantörer backar. Vi har hög trivsel- och prestationsnivå, tävlar om det mesta med glimten i ögat och har högt i tak.

Det ska vara roligt att jobba hårt och vi uppmuntrar lagandan i företaget. Här samarbetar varje avdelning engagerat med varandra och Du som medarbetare blir någon som hörs, syns och märks.

Arbetet går ut på att kontakta potentiella kunder och skapa en långsiktiga relationer, som kan leda till affär.  Du arbetar med telefon och dator som främsta verktyg, mot hela Sverige. Har du ett tekniskt intresse eller erfarenhet så kan det hjälpa dig men det är inte ett krav, produktutbildning får du här. Däremot är din egen positiva attityd och starka vilja direkt avgörande om du kommer trivas.

Vi vill ge rätt person möjlighet att jobba här hos oss, och då omfattas du av ett omfattande trygghetspaket. Du får en hög grundlön plus en rörlig del (kanske marknadens bästa?!) Du omfattas av schyssta villkor och arbetar kontorstider. Och såklart får vara med på vårt sköna AW-häng på takterassen i sommar, och se alla flygplan som susar över huvudet..

Dina kollegor om Francotyp:

”Det bästa med att jobba här är att ledarna är så engagerade och det är så bra teamanda. Jag gillar arbetssättet och möjligheterna som finns här.” – Adama

”Man får verkligen kontakt med alla branscher, alla typer av människor och möter alla storlekar på företag. Det är en kul produkt att sälja på en spännande arena.”  – Kristofer

”Gemenskapen, kompetensen och ständig utveckling, är varför jag är på Francotyp. Slår allt!” – Oscar

Till ansökan
Hej!

Jag heter Johanna och är rekryteringsansvarig på Francotyp.
Jag har ett sjukt bra jobb på gång… Nyfiken?

Jag tror att du är en alldeles speciell kille eller tjej, som älskar kundkontakt lika mycket som att hålla på med teknik och support.

Du är troligtvis i början av din karriär och tänker att det vore roligt att få visa framfötterna i en bred och social roll. Det viktigaste för mig är att du har en viss precision och tempo i arbetet, är prestigelös och gillar kundkontakt, både via kundbesök men också via telefon (…och gillar oss såklart!) Du behöver inte ha gedigen erfarenhet eller specifik utbildning, maskinerna lär du dig på plats!

Vi på Francotyp skulle gärna vilja lära känna dig, och få med dig i vår familjära känsla. Trivselnivån är viktig och du kommer säkert bidra till den också. Alla här har höga förhoppningar på att du är trevlig, älskar våra kunder lika mycket som vi gör, och att du ska hänga med oss på vårt coola AW på takterrassen i sommar. Du skulle bara se hur nära flygplanen flyger ovanför våra huvuden…. Coolt!

Alla på Francotyp är goda kollegor och lika välkomnade som uppskattade, oavsett vilken avdelning man passar bäst på. Det vi alla önskar av dig är att du är noggrann i ditt arbete, att du representerar oss väl när du är ute hos kunder och att du är hjälpsam och gullig med dem i telefon. Vi hoppas också att du ska trivas med säljkulturen på Francotyp och skicka iväg alla maskiner som säljer, med viss hastighet. Då kommer våra kunder älska oss ännu mer! Så sök nu på en gång, gärna idag..!!

Vi intervjuar killar och tjejer varje dag och träffar vi på rätt person så kommer vi anställa innan ansökningstiden gått ut. Så skynda dig! Vi väntar på dig!

/Johanna

Till ansökan
  • Ser du ingen tjänst som matchar dina önskemål, skicka oss en spontanansökan via formuläret nedan. Välj tjänst ”Spontanansökan”.

  • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.
  • Accepterade filtyper: doc, docx, pdf.