Frankeringsmaskin – Så här mycket kan du spara!

Många som hyr eller köper en frankeringsmaskin gör det för att det är ett enkelt sätt att dra ner på sina portokostnader. Den stora skillnaden är att du endast betalar 7,75 kr jämför med 11 kr för ett frimärke för ett 1-a:klassbrev på upp till 50 gram.

Men vänta, det kommer mer!

Förutom att du får en fin rabatt på varje frankering du gör så kan du även dra av moms på frankeringsportot, något som du inte får göra på frimärken. Detta göra att din verkliga kostnad per frankering är 6,20 kr (en rabatt på 4,80 kronor per brev!).

Om vi kör ett litet räkneexempel för att illustrera hur mycket ett företag kan minska sin portokostnader när de byter ut frimärken mot frankeringsmaskin:

Ett företag som skickar 10 brev per dag kommer att spara in ca 12 000 kr per år i portokostnader (4,80 kr * 250 arbetsdagar * 10 brev per dag).

Nu är du såklart nyfiken på vad just DU kan spara per år. Vi förstår det och har därför tagit fram en behändig liten kalkylator som direkt visar dig vad du kan spara. Fyll i hur många brev du skickar per dag i formuläret längst upp och låt magin ske!

Andra fördelar med frankeringsmaskin

Sen är det så att även om du får fantastiskt bra rabatter så finns det fler fördelar med att skaffa en frankeringsmaskin, några av dessa är:

  • Det tar mindre tid att få iväg er dagliga post
  • Du slipper köpa frimärken och lagerföra dessa
  • Du får alltid rätt porto på dina brev baserat på brevet vikt
Frankeringsmaskin PostBase Qi1
Frankeringsmaskin PostBase Qi3
Se alla modeller
By |2020-01-23T08:43:32+00:00juni 19th, 2018|Nyheter|0 Comments
×
Kostnadsfri offert

FÅ EN KOSTNADSFRI OFFERT